MyfX bestaat al sinds 2011. Wij zijn begonnen met het doel plezier en fantasie samen te brengen in een bedrijf. Er is veel te beleven in een wereld vol fantasie en ideeën en MyfX kan helpen die ideeën te realiseren. Of je nu van Larp, Cosplay of Dungeons & Dragons houdt, MyfX helpt jou rol te vinden.

Tijdens onze activiteiten werken wij samen met vrijwilligers, zelfstandig ondernemers en verenigingen. De fantasygemeenschap is erg belangrijk voor ons en we doen ons best ons steentje bij te dragen.

Onze filosofie voor de toekomst is de instap naar fantastische hobbies als Larp, tabletop games en Cosplay makkelijker te maken. Er heerst een stigma op het liefhebben van fantasy. Wij van MyfX willen ons inzetten om fantasy toegankelijker te maken en het stigma te verwijderen. Iedereen die dat wil, moet zich kunnen verdiepen in fantasy zonder dat er een vooroordeel aan wordt gekoppeld. MyfX wil met een onbeschaamd enthousiasme zowel jong en oud introduceren in de wereld van fantasy. 

Wij hopen in de toekomst ons Larpevenement op hoog niveau te kunnen presenteren. Iedere deelnemer moet met een lach en een verhaal van ieder evenement thuiskomen. Onze producten moeten de instap naar fantasy zo toegankelijk maken, dat voor ieder budget wat te vinden is. En onze diensten zullen spel en plezier brengen op ieder evenement dat besluit fantasy te gebruiken om hun bezoekers te vermaken.

Wij staan klaar voor al uw ideeën en onthoud: 'everyone has a role to play'

Myfx
BTW: NL.036051627B01
kvk: 52935183
E-mail: info@myfx.nl