Tanden, Bitjes of Prothese 

Ooit een kostuum gedragen waar je gewoon niet de tanden voor had? Dat hoeft nu niet meer. MyfX kan voor jou speciale tanden op maat maken.

Aan het op maat maken van tandprotheses, ook wel een bitje genoemd, gaat een proces vooraf.

Om tot een goed bitje te komen, vragen wij je eerst je wens en een gedetailleerde beschrijving van de tanden te sturen naar info@myfx.nl. Dit mag eventueel met een aantal plaatjes ter illustratie.

Zodra we een overeenkomst hebben bereikt, zal er een afdruk moeten worden gemaakt van je gebit voor boven of onder. Hiervoor willen wij je dan uitnodigen in onze werkplaats in Meppel. Dit zal ongeveer een uurtje duren. Waarna wij aan de slag gaan met het sculpturen en realiseren van het bitje.

Tot slot nodigen wij je uit voor een tweede bezoek, namelijk de passessie. Na een bezoekje van nogmaals een uur kun je weglopen met jouw op maat gemaakte bitje! 

Bitjes zijn gemaakt van acryl en zijn uiterst duurzaam mits goed uit de buurt van drukkende krachten gehouden. Met deze bitjes in kan worden gedronken en, afhankelijk van het model, kan er zelfs mee worden gegeten. Geen kleefpastei nodig!