Divine Consequences

"De goden zullen beslissen over ons, maar wij beslissen wie er goden zijn!"

- Achtste legioen

Laatste nieuws

26 t/m 28 april 2024! 
 
Je kan je weer op de cateringlijst laten zetten!
 

Helaas hebben wij dit jaar last van een ongunstige datum.
Wat inhoud dat ons evenement kleiner is dan normaal.
Maar dit moet onze pret niet drukken. 
Een kleiner evenement geeft ons meer tijd en ruimte om het spel voor jullie nog leuker te maken.
Dus verwacht meer aandacht van VL en SL.
Praktische informatie:
Adres Speelterrein: Anserpad 6, Dwingeloo

Huisartsenpost
Entingheweg 18A
7991 CC Dwingeloo
0521 591 229
Houd je ordernummer bij de hand!

 

De terreinregels in het kort:
Je mag met de auto niet het terrein op! Bij het stafhuisje zijn karren beschikbaar voor het vervoeren van je spullen. Je aanhanger mag wel ontkoppeld het terrein op worden gereden. Karren op? Kom even kijken bij de incheck of er al karren beschikbaar zijn.
Mogelijk kunnen wij de 4x4 van de scouts gebruiken. Graag bij de organisatie vragen naar de mogelijkheden.
- Vuur is alleen toegestaan in de geplaatste vuurtonnen en zelf-meegebrachte vuurschalen. Vuur mag niet onbemand worden achtergelaten en zorg ervoor dat er altijd een emmer water bij staat. Hout is gratis af te halen bij het stafhuisje. Graag eerst bij de organisatie vragen waar je hout op kan halen.
- Houd het terrein netjes en zorg ervoor dat je al je afval in vuilniszakken doet. Deze kunnen worden weggegooid in de containers aan het begin van het terrein. Vuilniszakken kunnen eventueel bij de organisatie worden afgehaald. Let op: er is geen glasbak op het terrein, dus je moet zelf je glas wegbrengen naar de glasbak.
- Zorg bij het verlaten van het terrein dat je kampeerplek schoon en netjes wordt achtergelaten en dat geleende spullen worden teruggebracht.
- Meld je, voordat je het terrein verlaat, bij de crew. Deze zal jouw kampeerplek controleren op eventueel achtergebleven spullen of rotzooi. Zonder goedkeuring mag je het terrein niet af.

5 jaar Divine Consequences samenvatting

Divine Consequences
Samenvatting 5 jaar aan avontuur!

Nadat Tifau is herrezen uit de zee, zijn er verschillende kolonisten naar het eiland gekomen om hun geluk te zoeken. Samen met het 8e legioen zijn ze begonnen aan een opbouw van een nieuwe beschaving.

Al snel trok het eiland veel bekijks. Geruchten van rijkdommen en waardevolle oudheden deden de harten van veel avonturiers sneller kloppen. Het eiland werd verkend en oude geheimen werden ontrafeld. Hierbij ook een oud kwaad. Een entiteit genaamd de black god werd bevrijd uit zijn tombe. Al snel groeide zijn invloed en onderwierp hij vele zwakke zielen aan zijn wil. Een blokkade werd opgezet rond het eiland en de kolonisten werden gedwongen zich te verdedigen tegen de volgelingen van de black god. Gelukkig werd de nederzetting verenigd onder de banier van het 8e legioen. En de Raad van negen stuurde een aantal speciale agenten, die hielpen met het bestrijden van dit kwaad. Mede dankzij de aanwezige orks en westelijke kerk is de corruptie teruggedrongen en lijkt de rust wedergekeerd. Men weet niet of het weg is, maar de invloed van de black god heeft zeker een zware klap gekregen.

Bij de herrijzing van het eiland is er ook een invloed van een nieuwe godin ontwaakt. Een godin met de naam Venin. Een godin van dood en verderf. Maar ook van vergeving en een tweede kans. Deze invloed heeft een plek gevonden onder de kolonisten en is een ware cult geworden. Er gaan zelfs geruchten rond dat deze godin één van de Prime goden kan worden, mocht haar invloed verder groeien.

Tijdens deze roerige tijden komt altijd het ergste in de mens naar boven. Het 8e legioen heeft meerdere malen interne corruptie de kop moeten indrukken. Nu is het schip met de bevelhebber van de regio ook nog eens ontploft. Betekent dat het 8e nu helemaal aan hun lot is overgelaten? Wat staat hen te gebeuren…? En hoe moet het nu verder met Tifau?

Welkom op de officiële site van Divine Consequences, het evenement waar al je acties gevolgen hebben. Hier vind je alles over de setting, de regels en de organisatie. Tickets zijn via deze pagina verkrijgbaar. 

Divine Consequences is een fantasyevenement met een low-magic insteek. Bij ons betekent dat magie alleen maar kan worden verkregen via de goden en dat je problemen met rollenspel moet oplossen. De simpele vuurbal om je vijand te vernietigen zit er dus niet meer in. Daarbij is door het introduceren van een nieuw regel-, vaardigheden- en eigenschappensysteem de hele beleving realistischer geworden en een uitdaging voor iedere speler. 

De setting en het regelsysteem zijn zowel online en als pdf-download verkrijgbaar. Kamp aanvragen kunnen gedaan worden vanaf 10 personen. Honden zijn toegestaan op het terrein op aanvraag.

Vragen mogen altijd worden gesteld via ons contactformulier of kijk op onze Q&A pagina.

Natuurlijk kun je ons ook bereiken via PB op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/DivineConsequences

Divine Consequences & Corona

Hier worden de eerste antwoorden gegeven op vragen over ons beleid.

Moet ik testen van tevoren?
Het moet niet, maar we vragen het wel te doen voor jezelf en een ander.

VideoGALERIJ

Nu verkrijgbaar!

Informatie voor Northern Raider Legionairs