Divine Consequences & Corona

Beste Bezoekers en Fantasy liefhebbers,

Door Het corona-virus waren wij genoodzaakt ons evenement te verplaatsen naar volgend jaar. De precieze datum zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden.

Wat betekent dit als je al een ticket hebt gekocht voor 2020?
Dit ticket blijft gewoon geldig tot het volgende evenement. Het belangrijkste is dat je het bestelnummer bewaard. Dit is het nummer waarmee je op de gastenlijst terecht komt.

Divine Consequences

"De goden zullen beslissen over ons, maar wij beslissen wie er goden zijn!"

- Achtste legioen

Welkom op de officiële site van Divine Consequences, het evenement waar al je acties gevolgen hebben. Hier vind je alles over de setting, de regels en de organisatie. Tickets zijn via deze pagina verkrijgbaar. 

Divine Consequences is een fantasyevenement met een low-magic insteek. Bij ons betekent dat magie alleen maar kan worden verkregen via de goden en dat je problemen met rollenspel moet oplossen. De simpele vuurbal om je vijand te vernietigen zit er dus niet meer in. Daarbij is door het introduceren van een nieuw regel-, vaardigheden- en eigenschappensysteem de hele beleving realistischer geworden en een uitdaging voor iedere speler. 

De setting en het regelsysteem zijn zowel online en als pdf-download verkrijgbaar. Kamp aanvragen kunnen gedaan worden vanaf 10 personen. Honden zijn toegestaan op het terrein op aanvraag.

Vragen mogen altijd worden gesteld via ons contactformulier of kijk op onze Q&A pagina.

Laatste nieuws

VideoGALERIJ

Nu verkrijgbaar!

Informatie voor Northern Raider Legionairs

Voor iedere speler die een Northern Raider Legionair wil spelen op Divine Consequences. Het Northern Raider wapen!

Afmetingen 10 cm * 7 cm (L*B)