Divine Consequences

"De goden zullen beslissen over ons, maar wij beslissen wie er goden zijn!"

- Achtste legioen

Laatste nieuws

Informatie mail 2023:

Beste Deelnemer,

Bij deze ontvang je het informatiepakket met daarin alles wat je nodig hebt voor het aankomende evenement.

Mocht je na het lezen toch nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@myfx.nl of voor sneller antwoord via Facebook.

Praktische informatie:
Adres Speelterrein: Anserpad 6, Dwingeloo
Huisartsenpost
Entingheweg 18A
7991 CC Dwingeloo
0521 591 229

Houd je ordernummer bij de hand!
Divine Consequences werkt met een gastenlijst, waar jij op staat met jouw ordernummer.
Indien je niet zelf je ticket hebt gekocht, hebben wij de naam en het bestelnummer nodig van de persoon die besteld heeft.
Dit geldt ook als je eten hebt besteld voor het evenement. Onder jouw nummer kun je eten halen bij Felicia (te vinden bij haar tent).

In het bestand 'Wegwijspagina' hebben wij een kaart van het terrein gemaakt met daarop hoe je moet lopen vanaf de parkeerplaats. De parkeerplaats is makkelijk te herkennen aan de Myfx-beachflag die er zal staan. Volg de lijnen op de kaart naar de incheck, waar je opgevangen zal worden door iemand van de organisatie. Deze persoon zal je wijzen waar je tent kan worden opgezet. Eventueel is de looproute aangegeven met pijlen.

Deelnemers zijn vrijdag welkom vanaf 14:00 uur
De incheck is vrijdag open vanaf 14:00 uur 
(Zorg dat je identificatie en je bestelnummer bij je hebt! Indien je niet zelf je ticket hebt gekocht, hebben wij de naam en het bestelnummer nodig van de persoon die besteld heeft)

Het spel begint rond 20:00 uur met een kort intro-praatje
Zondag is het om 15:00 uur tijd uit
De uitcheck is zondag open vanaf 15:00 uur

Alleen spullen van de organisatie moeten uitgecheckt worden, zodat je ze volgend jaar weer kan halen. Verder is er geen uitcheck nodig als er niks voor je karakter geregistreerd hoeft te worden.

De terreinregels in het kort:
Je mag met de auto niet het terrein op! Bij het stafhuisje zijn karren beschikbaar voor het vervoeren van je spullen. Je aanhanger mag wel ontkoppeld het terrein op worden gereden. Karren op? Kom even kijken bij de incheck of er al karren beschikbaar zijn.
Dit jaar zal er ook met een 4x4 worden gereden die kan helpen met aanhangers en eventueel grote hoeveelheden bagage. Dit zal worden geregeld door een lid van een organisatie.
- Vuur is alleen toegestaan in de geplaatste vuurtonnen en zelf-meegebrachte vuurschalen. Vuur mag niet onbemand worden achtergelaten en zorg ervoor dat er altijd een emmer water bij staat. Hout is gratis af te halen bij het stafhuisje. Graag eerst bij de organisatie vragen waar je hout op kan halen.
- Houd het terrein netjes en zorg ervoor dat je al je afval in vuilniszakken doet. Deze kunnen worden weggegooid in de containers aan het begin van het terrein. Vuilniszakken kunnen eventueel bij de organisatie worden afgehaald. Let op: er is geen glasbak op het terrein, dus je moet zelf je glas wegbrengen naar de glasbak.
- Zorg bij het verlaten van het terrein dat je kampeerplek schoon en netjes wordt achtergelaten en dat geleende spullen worden teruggebracht.
- Meld je, voordat je het terrein verlaat, bij de crew. Deze zal jouw kampeerplek controleren op eventueel achtergebleven spullen of rotzooi. Zonder goedkeuring mag je het terrein niet af.

Voor meer informatie over de terreinregels, zie het bestand 'Myfx regelsysteem v3.1'.

We hebben in dit informatiepakket ook de vernieuwde versie van onze setting en ons regelsysteem ('Myfx regelsysteem v3.1') meegestuurd.
Net als vorig jaar gaan we de alinea's in het rood 'playtesten'. Dit betekent dat deze toevoegingen nog niet vast staan in de regels en nog getest worden. Op- of aanmerkingen hierover zijn altijd welkom.
Ga je een nieuw karakter spelen of ben je nieuw bij Divine Consequences? Vul dan de 'Tijdelijke karakterkaart' in. Deze kun je vinden in de bijlage.
Je krijgt tijdens je incheck een nieuwe, die ook door de organisatie zal worden geregistreerd en gecontroleerd.

Figuranten krijgen een briefing op locatie over hun rollen en nog een extra informatiemail. Figuranten mogen zelf kleding en larpwapens mee nemen, maar Myfx is niet verantwoordelijk voor het gebruik hiervan. Wij vertrouwen erop dat iedere figurant zelf verantwoordelijkheid draagt voor zijn of haar spullen.

Als extra is er toegevoegd: In 'De algemene setting' kun je een kleine kaart vinden van het gehele eiland van de setting. 
Deze informatie is voor jullie om je karakter nog meer diepgang te geven binnen de setting van Divine Consequences.

Veel plezier met de voorbereidingen en tot over een dagen!

 

5 jaar Divine Consequences samenvatting

Divine Consequences
Samenvatting 5 jaar aan avontuur!

Nadat Tifau is herrezen uit de zee, zijn er verschillende kolonisten naar het eiland gekomen om hun geluk te zoeken. Samen met het 8e legioen zijn ze begonnen aan een opbouw van een nieuwe beschaving.

Al snel trok het eiland veel bekijks. Geruchten van rijkdommen en waardevolle oudheden deden de harten van veel avonturiers sneller kloppen. Het eiland werd verkend en oude geheimen werden ontrafeld. Hierbij ook een oud kwaad. Een entiteit genaamd de black god werd bevrijd uit zijn tombe. Al snel groeide zijn invloed en onderwierp hij vele zwakke zielen aan zijn wil. Een blokkade werd opgezet rond het eiland en de kolonisten werden gedwongen zich te verdedigen tegen de volgelingen van de black god. Gelukkig werd de nederzetting verenigd onder de banier van het 8e legioen. En de Raad van negen stuurde een aantal speciale agenten, die hielpen met het bestrijden van dit kwaad. Mede dankzij de aanwezige orks en westelijke kerk is de corruptie teruggedrongen en lijkt de rust wedergekeerd. Men weet niet of het weg is, maar de invloed van de black god heeft zeker een zware klap gekregen.

Bij de herrijzing van het eiland is er ook een invloed van een nieuwe godin ontwaakt. Een godin met de naam Venin. Een godin van dood en verderf. Maar ook van vergeving en een tweede kans. Deze invloed heeft een plek gevonden onder de kolonisten en is een ware cult geworden. Er gaan zelfs geruchten rond dat deze godin één van de Prime goden kan worden, mocht haar invloed verder groeien.

Tijdens deze roerige tijden komt altijd het ergste in de mens naar boven. Het 8e legioen heeft meerdere malen interne corruptie de kop moeten indrukken. Nu is het schip met de bevelhebber van de regio ook nog eens ontploft. Betekent dat het 8e nu helemaal aan hun lot is overgelaten? Wat staat hen te gebeuren…? En hoe moet het nu verder met Tifau?

Welkom op de officiële site van Divine Consequences, het evenement waar al je acties gevolgen hebben. Hier vind je alles over de setting, de regels en de organisatie. Tickets zijn via deze pagina verkrijgbaar. 

Divine Consequences is een fantasyevenement met een low-magic insteek. Bij ons betekent dat magie alleen maar kan worden verkregen via de goden en dat je problemen met rollenspel moet oplossen. De simpele vuurbal om je vijand te vernietigen zit er dus niet meer in. Daarbij is door het introduceren van een nieuw regel-, vaardigheden- en eigenschappensysteem de hele beleving realistischer geworden en een uitdaging voor iedere speler. 

De setting en het regelsysteem zijn zowel online en als pdf-download verkrijgbaar. Kamp aanvragen kunnen gedaan worden vanaf 10 personen. Honden zijn toegestaan op het terrein op aanvraag.

Vragen mogen altijd worden gesteld via ons contactformulier of kijk op onze Q&A pagina.

Natuurlijk kun je ons ook bereiken via PB op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/DivineConsequences

Divine Consequences & Corona

Hier worden de eerste antwoorden gegeven op vragen over ons beleid.

Moet ik testen van tevoren?
Het moet niet, maar we vragen het wel te doen voor jezelf en een ander. Zijn er tijdens het evenement twijfels, kunnen wij testen aanleveren voor deelnemers om te gebruiken.

Uitverkocht

Eten Divine Consequences 2023

€ 45,00
Uitverkocht

Eten Divine Consequences 2023

€ 45,00

Voor deze prijs word je naam op de cateringlijst gezet en mag je op het noemen van je bestellingsnummer heerlijk eten en drinken komen halen bij onze IC cateraar geleid door de wereld beroemde Fey Goulder.

Graag zelf bord en bestek meenemen!

VideoGALERIJ

Nu verkrijgbaar!

Informatie voor Northern Raider Legionairs

Voor iedere speler die een Northern Raider Legionair wil spelen op Divine Consequences. Het Northern Raider wapen!

Afmetingen 10 cm * 7 cm (L*B)